Tilbyder

Fysiurgisk massage

 

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

 

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

 

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:

Nedbryder affaldsstoffer, fjerner spændinger, modvirker stress, lindrer spændingshovedpine, smidiggør muskler og led, stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet.

45 min. 300,- kr.

60 min. 400,- kr.

90 min. 600,- kr.

Sportsmassage

 

Sportsmassage er en af de mest effektfulde behandlinger mod smerter

i muskler, sener og led. Du oplever akut lindring. Udgangspunktet er kroppen anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber.

Fodmassage

 

Det kan anbefales alle at få fodmassage. Dybdegående fodmassage styrker blodcirkulationen. F.eks. om sommeren når mange døjer med hævede fødder og ben pga varm vejr hjælper fodmassagen. Negle renses, fræses og klippes. Hælerevner, hård hud og ligtorne fjernes og til sidst smøres fødder ind i creme.

30 min. 200,- kr.

60 min. 350,- kr.

90 min. 500,- kr.

Thaimassage

 

Den berømte traditionelle Thaimassage

Rigtig Thaimassage er kendt af mange og hos Vestkyst Massage8326

kan du opleve de klassiske Thaimassager.

Jeg tager udgangspunkt i hvordan din krop og muskler har det.

Du kan få blid, mellemhård eller en mere dybdegående massage, som hjælper og lindrer mod de fleste former for ryg/ben- og nakkesmerter.

30 min. 250,- kr.

60 min. 350,- kr.

Åbningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

9-18

Ring og få en tid.

Der er også mulighed for at få en tid lørdag

eller søndag. Ring og hør nærmere.

Blæshøjvej 5, V. Hjermitslev,

9700 Brønderslev

Tlf.: 42 34 90 57

All Rights Reserved © 2017

Kontaktoplysninger: